/slikaFoto: www.rtvbn.com
Zanimljivosti

Sve više ljubitelja knjige

Čitanje je jedan od najboljih načina kako da obogatite svoj rječnik, tako proširujete fond riječi, podstiče I bolje izražavanje,ali prije svega čitanje stvara jedan poseban krug koji svakom rječju uspjeva da vas odvede u potpuno druge svijetove. Nema mjeseca ili doba koje je pogodno za čitanje reći će vam strastveni ljubitelji knjige. Ipak ima onih koji preferiraju da se više posvete čitanju u vrijeme zimskih dana ili godišnjih odmora. Prema riječima onih koji se bave prodajom knjiga, i početak ove godine obilježio je povećan broj ljudi koji kupuju knjige, kaže Sandra Božič, radnik u knjižari.

Na top listi deset najprodavanijih našli su se i neki klasici, ali i veliki broj novijih izdanja koja su tematikom i stilom pisanja pronašli put do čitalaca. Ono što je pohvalno jeste i sve više mladih koji dolaze u potragu za novim naslovima.

Bez obzira što smo danas svjedoci da su pametni telefoni I internet okupirali svijet, utješno je znati da za knjige još ima nade i da uvijek imaju svoju publiku.

BN TV

Izvor: www.rtvbn.com

Komentari

Ostavite komentar