Ostalo

Ostalo Prava neman: Dečaci iz mora izvukli zmiju do 2,5 metara

Petorica dečaka izvukla su iz mora, u Vodicama kod Šibenika, zmiju dugačku 2,5 metara, za koju su veterinari saopštili da ne znaju o kojoj je vrsti reč.

Ostalo Čuveni tabloid ucenjivao najbogatijeg čoveka na svetu

Glavni izvršni direktor Amazona Džef Bezos izjavio je da je bio meta "iznuđivanja i ucena" izdavača tabloida Nešenel Enkvajerer, koji mu je, kako tvrdi, pretio da će objaviti njegove privatne fotografije ukoliko ne prestane da istražuje kako je tabloid došao do njegove privatne prepiske s ljubavnicom.

Ostalo Sve je izmislio: Romanopisac lagao da ima rak mozga

Den Malori, autor bestselera "Žena na prozoru", priznao je da je lagao da ima rak mozga.

Ostalo Veštice u "krugu moći": Bacile prokletstvo na Putinove neprijatelje

Neprijatelji Rusije čuvajte se! Grupa ruskih veštica okupila se da bi održala "krug moć" u znak podrške ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, bacajući čini za koje veruju da će ojačati Rusiju i baciti prokletstvo na njene protivnike.

Ostalo Katrin Denev rasprodala dIo svoje garderobe

Francuska glumica odlučila da se rastane s delom bogate garderobe i na aukciji proda komplete iz modne kuće "Iv Sen Loran", koje je sticala prethodnih 40 godina.

Ostalo Političko vaspitanje naroda počelo pre 120 godina?

Narodne novine izlazile su na dnevnom nivou od avgusta 1900. godine do januara 1901. godine. Bile su zabranjivane zbog prilično slobodoumnih političkih stavova u to vreme. 

Ostalo Upozoravajuća mjerenja: Stižu velike hladnoće?

Sunce ulazi u jedan od svojih minimuma u kosmičkoj eri. Sunčevih pjega nije bilo u gotovo svim prethodnim mjesecima 2018, a ultravioletno zračenje je naglo opalo. Nova istraživanja pokazuju da najviši slojevi Zemljine atmosfere reaguju i da velike hladnoće tek dolaze.

Ostalo Sve boje jeseni

Jesen sa sobom nosi nove trendove kako u modnoj industriji tako I u svijetu šminkanja. Ove jeseni aktuelniji će biti tamniji tonovi, nešto smirenije varijante I najbitnije njegovana koža.

Ostalo U Kini sve više studenata srpskog jezika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Pekingu studente srpskog jezika Univerziteta za međunarodne odnose u Pekingu.

Ostalo Ljubitelji voća u strahu: Tone jagoda povučene zbog - igala za šivenje

Australijanci i Novozelanđani su u strahu od jagoda u supermarketima u kojima su skrivene igle za šivenje.