/slikaFoto: THINKSTOCK
Život

Savršene ideje za nezaboravan provod

Muškarci, ako želite da pored sebe imate zadovoljnu ženu, nikako nemojte preskakati "uvod”, a pred vama su najbolji načini da obogatite predigru!


Muškarci su mahom uvek spremni za provod, i često im uopšte nije potrebna predigra. Dame, nažalost nemaju tu privilegiju i ukoliko nisu izuzetno "zagrejane”, bez uvertire, provod se pretvara u potpuni fijasko!

Muškarci, ako želite da pored sebe imate zadovoljnu ženu, nikako nemojte preskakati "uvod”, a pred vama su najbolji načini da obogatite predigru.

Nemojte odmah preći na "vruća mesta”

Vrat, grudi, bradavice i ostale erogene zone ostavite za kasnije. Mazite je po rukama, nogama i kosi, nemojte požurivati stvari jer se tako stiče utisak da ste sebični.

Ne žurite sa svlačenjem

Anticipacija je vaš najbolji prijatelj. Dopustite svojim dodirima da budu senzualni, a ne nervozni i puni iščekivanja. Nikako ne želite da ostavite utisak nezrelog tinejdžera!

Neka predstava počne!

Dok je svlačite, napravite iskustvo od toga. Strastveno ili nežno, vi odlučite, ali svaki komad garderobe posmatrajte kako ste korak bliži fantastičnom vrhuncu.

Lagano i nežno je uvek bolje od grubog i brzog

Naravno, sve zavisi od situacije i raspoloženja, ali ukoliko niste sigurni kako bi trebalo da postupite, izaberite senzualniji stil.

Održavajte kontakt očima

Žene su uglavnom vizuelni tipovi, pa im ova igrica često prija. Osećaće se poželjnije, vatrenije i slobodnije. Osim toga, u očima se vidi sve, zato, samo napred!

Seksi šaputanje

Komplimenti i bezobrazno šaputenje imaju isti efekat. Pokušajte da pronađete balans, jer previše pohvala ume da zasmeta, ali sa druge strane, ako budete preterivali sa bezobraznim rečima, devojka bi mogla da se oseti jeftino.

Preuzmite kormilo

Ako ste predigru preuzeli na sebe, onda budite vođa celog seksi putovanja. Nikako nemojte da joj naređujete, ali slobodno možete da je usmeravate na poze, kontakt očima itd.

Siđite "dole”

Ako želite da vas preklinje za provodi da poludi od zadovoljstva, spustite se niže. Budite nežni, ne žurite i obratite pažnju na njen govor tela.

Neka stvari klize...

Pobrinite se da je dobro podmazana, pre nego što pređete na "akciju”. Kao što smo već napisali, predispozicija za loš seks je često slaba ili izostala predigra. Ukoliko imate potrebe, koristite lubrikant.

Ako je potrebno, vratite se unazad

Ako počne da joj opada raspoloženje za vreme vođenja ljubavi, vratite se na predigru. Nemojte nigde da žurite, imate svo vreme sveta

Izvor: prva.rs

Komentari

Ostavite komentar