/slikaFoto: www.svetplus.com
Estrada

Luna je kupila novi auto!!!

Luna Đogani, blogerka i vlasnica butika "Luna Đo Slays", još uvek ne može da se oporavi od kraha ljubavi sa Slobom Radanovićem.


Iako emocije ne može tek tako da odbaci, Luna je rešila da se oslobodi svega što je podseća na ružan period u životu, te je odlučila da kupi novi automobil, a nagradni je parkiran i ne koristi ga.

- Luna je u teškom stanju i čim vidi nešto što je podseća na Slobu, odmah plače. Čak i na lepe uspomene burno reaguje, a kamoli kada se seti onog lošeg. Otkako je došla iz rijalitija, auto koji je dobila kao drugoplasirana nije pogledala. Tražila je Anabeli da ga parkira što dalje, negde gde ne prolazi, kako ga ne bi gledala. Kaže da joj izaziva nelagodu i da joj se samo vraćaju slike kako plače iza Škode i krije suze koje je prolila zbog Slobodana, a onda i svih razgovora koji su vodili. Takođe, iza tog automobila se dogodio i Slobin i Kijin poljubac i razgovor o pomirenju - otkriva izvor.

- Kupila je lep auto, mukom je stekla novac za njega i zaslužila je da uživa, dosta je bilo patnje - govori izvor blizak blogerki.

Luna je potvrdila ove tvrdnje i kratko poručila:

- Kupila sam nov auto i istina je da ne vozim Škodu. Ne mogu da gledam taj auto iz nekih svojih razloga, bolno mi je. Ne želim da pričam o Slobodanu više, on ima svoj život, ja živim svoj i ta priča je gotova - završila je blogerka.

Izvor: Svetplus

Komentari

Ostavite komentar