/slikaFoto: PRINTSCREEN
Estrada

Suzana Jovanović ima milione a kupuje na buvljaku

Pjevačica Suzana Jovanović slovi za skromnu ženu na estradnoj sceni.


U prilog ovim tvrdnjama govori činjenica da ne troši hiljade evra na skupu i markiranu garderobu. Za razliku od njenog supruga Saše Popovića koji vozi automobil od 150 000 evra, pjevačica sa ponosom ističe da garderobu kupuje po buvljoj pijaci.

"Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju", izjavila je svojevremeno Suzana i priznala da joj se ne dopada to što se u Zvezdama Granda ne bave više pjesmom nego garderobom.

"Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su ispeglani, čisti i uredni, a ne da vrište marke sa njih", objasnila je.

Inače, Suzana je žena kojoj pjevačice možda i najviše zavide, ali ona priznaje da to što je uvijek nasmijana ne znači i da je uvijek srećna.

"Kada sam bila u najvećoj patnji, bolu i tuzi, niko to nije znao, smehom sam sve rešavala. Svi misle da ja nemam probleme, a imam ih i te kako. Samo mrtav čovek nema problem", istakla je supruga Saše Popovića.

Izvor: telegraf.rs

Komentari

Ostavite komentar