Život

Život Konzumiranje riže poboljšava san

Ljudi koji redovno jedu rižu imaju bolji san, dok oni koji jedu tjesteninu češće imaju probleme sa spavanjem, potvrdili su japanski naučnici.

Život Evo šta se dešava sa tvojim organizmom ako ne vježbaš redovno

Redovni trening nije dobar samo za mršavljenje ili održavanje kilaže, već je i važan za održavanje kondicije i opšteg zdravlja. Vježbe mogu smanjiti rizik od mnogih hroničnih zdravstvenih problema poput dijabetesa, raka, pretilosti, kardiovaskularnih bolesti, itd. Dakle, evo šta se dešava kada ti nedostaje fizičke aktivnosti.

Život UVEDITE OVA TRI NAPITKA U SVAKODNEVNU RUTINU! Očistićete organizam od toksina i spasiti od BOLESTI!

Vremenom se u telu sakupljanju toksini, a glavni razlog za to je moderan način života – loša ishrana, alkohol, cigarete, zagađen vazduh...

Život TRNCI U NOGAMA, BES, ŽEĐ... PAZITE NA OVIH 10 SIMPTOMA: Postoje znaci da nešto ne štima!

Specijalisti kažu da ukoliko imate snažan poriv da žvaćete led ili jedete nešto izuzetno slano, to može biti znak zdravstvenih problema ili pak nedostatka vitamina i minerala u organizmu.

Život 4 prirodna načina da ojačaš svoj imunitet

Postoje mnogobrojni prirodni načini za poboljšanje imuniteta, koji će učiniti da se osjećamo odlično, bez obzira na vremenske prilike i godišnja doba. Predstavljamo ti 4 prirodna načina kako da ojačaš svoj imunitet!

Život Savjeti za smanjenje stresa i anksioznosti na poslu!

Pokušaj pozitivnije gledati na stvari, jer pored izazovnih radnih zadataka, rokova i obaveza, sigurno ima nešto te čini sretnim na poslu, nešto što te raduje.

Život SVAKA VEZA SE MOŽE ZAVRŠITI ZBOG 5 SVAĐA: Evo kako da rešite problem! Nikako nemojte raditi OVO!

Svađe često pomognu da svi problemi koje skrivate u sebi izađu na videlo.

Život Kokosovo ulje u borbi protiv strija

Tigrove prugice ili strije mogu se pojaviti na tijelu iz brojnih razloga.

Život Ovih 6 vrsta voća će ti pomoći u mršavljenju

Svi znamo da je konzumiranje voća najzdraviji način za brzo mršavljenje, ali je takođe važno znati koje voće je dodatna super pomoć u mršavljenju. Ne postoji čarobni štapić za postizanje vitkog tijela, već izbalansiranom i zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću, možemo postići zdraviji izgled.

Međutim, voće je puno hranjivih sastojaka u kojima možeš u potpunosti uživati. Ovih 6 vrsta voća, sadrži mnogo vlakana, malo šećera i mnogo vitamina i minerala, i zato je lista ovih 6 vrsta voća, odličan izbor za mršavljenje.

Život Zbog vrućine vam nije do seksa, isprobajte ovu pozu

Živa u termometru je toliko visoko i baš vam je vruće da i ne pomišljate na seks?! Rješenje postoji i zove se “pereca”!